Vecini Pozitivi

Suntem mai aproape, decit va imaginati

Suportul și comunicarea continuă între client și companie este ceea ce ajută servicile Totalsystem să fie mai performante și mai bune zi de zi. Eficiența maximă, confortul înalt, flexibilitatea și abordare individuală la fiecăre client, fără compromisuri. Totalsystem este întotdeauna în contact!

Compania Totalsystem încearcă să fie mai aproape de clienți, pentru a oferi cele mai bune servicii în orice moment. Datorită suportului online responsabil și profesional, celor mai buni manageri și conducerii receptive, fiecare client primește deservire la cel mai înalt nivel atunci cînd are nevoie.

Pentru contactul maximal operativ noi oferim access la toate metodele de comunicare: telefon, e-mail, skype, mesagerul de mesaje scurte. Echipa de suport tehnic oferă ajutor în timp real, cu eficiență maximă. Datorită comunicării rapide și precize cu clienții, compania Totalsystem oferă cele mai bune servicii de outsourcing IT și suport la prima solicitare în modul on-demand. Suportul clienților iese la un nivel mai superior împreună cu Totalsystem. Noi lucram pentru Dvs!

INFORMATIE DE CONTACT

Specialistii Totalsystem sunt bucurosi sa va raspunda la toate intrebarile date. Informatie utila despre companie, servicii si pachete, oferte speciale, termene si conditii intr-un mod usor accesibil. Totalsystem - succesul are un nume!

Adresa :
  • str. R. Williams, Chisinau, Moldova
  • Email :info@totalsystem.md
  • Telefon :+373-22-73-97-48

LASATI O SCRISOARE