Succesul are prioritate

Oferte incredibile pentru fiecare client

Nihil opus est exemplis hoc facere longius. Non autem hoc: igitur ne illud quidem. Et nemo nimium beatus est; Nobis aliter videtur, recte secusne, postea;

Compania Totalsystem, oferind doar cele mai bune și cele mai calitative servicii de IT suport și outsourcing, depune toate eforturile pentru a furniza clienților cele mai avantajoase oferte la prețuri accesibile. Datorită abordării individuale pentru fiecare companie în toate etapele de realizare a proiectului, de la idee la elaborarea acesteia, managerii sunt predispuși să ofere cele mai bune soluții pentru optimizarea costurilor, ceea ce va contribui la atingerea rezultatelor dorite cu combinația cea mai atractivă de preț, calitate și funcționalitate.

Există cîteva motive, datorită cărora Totalsystem Moldova poate oferi clienților cele mai avantajoase oferte la prețuri accesibile: utilizarea celor mai moderne sisteme hardware și software de înaltă performanță, optimizarea maximă a proceselor și activităților, cooperarea cu parteneri de încredere și lucru în conformitate cu standardele internaționale de calitate. Experți profesioniști, cele mai bune soluții tehnice, garanția calității și oferte atractive reprezintă compania Totalsystem.

Politica de tarifare a companiei noastre este întotdeauna îndreptată spre consumatorul de servicii, deoarece satisfacția maxima a fiecărui client este rezultatul muncii de succes, cu care ne putem mîndri. Pentru a asigura confortul maxim în timpul prestării serviciilor noastre, tarificarea este separată în două categorii: o singură taxare a serviciului corespunzător și modelul de plată a serviciilor de tip “abonament”. Semnarea contractului pentru un anumit serviciu, permite obținerea rezultatului dorit pentru o muncă concretă, unde volumul muncii este strict definit și care este plătit într-o singură tranșă (avans + plată, sau plata după îndeplinirea serviciului). Prestarea serviciilor conform unui contract de lungă durată cu timp nedefinit (managementul conținutului, optimizare SEO, suport IT și întreținere) și plata acestuia după modelul de plată a serviciilor de tip “abonament”, contribuie la reducerea considerabilă a costurilor serviciilor și oferă rezultate garantate și de performanță în fiecare lună. Totalsystem oferă cele mai bune servicii pentru fiecare!

Proiectele Realizate

Success in Detalii

Mai multa informatie?
Suntem bucurosi sa va raspundem imediat!