Content Management

Descriere :

Management al conținutului resurselor electronice – un mod simplu și eficient pentru a menține relevanța informațională  a site-urilor, comunităților sociale, precum și oricăror altor platforme de pe internet. Complexul serviciilor de management al conținutului de la compania Totalsystem include soluții, cum ar fi:

  1. Copywriting – scrierea de materiale textuale unice în diferite limbi pentru a fi postate ulterior.
  2. Rewriting – crearea conținutului contextual pe baza informației existente, unicitatea rezultatului final nu este mai mică de 95%.
  3. Traduceri – traduceri “din” și “în” limba engleză, germană, franceză, română și alte limbi. Adaptarea conținutului la percepția utilizatorilor nativi.
  4. Gestionarea conțintului media – crearea graficii, adaptate la un singur concept stilistic al managementului de conținut al companiei. Componența vizuală la cel mai înalt nivel!

Totalsystem Moldova oferă cele mai bune soluții integrate pentru managementul conținutului, întreținerea și administrarea resurselor electronice pentru clienții corporativi. Outsourcingul managementului de conținut de specialiștii companiei Totalsystem oferă clienților o serie de avantaje:

  1. Administrarea calificată a portalurilor de orice tip de configurație, complexitate și dimensiune de la specialiștii în domeniu.
  2. Garanția respectării tuturor cerințelor și dorințelor clientului și calitatea maximă a materialului postat.
  3. Cea mai bună combinație de prețuri atractive și rezultate excelente.
  4. Atragerea unui public nou, extinderea cercului de utilizatori interesați și de a creșterea traficului către resursele electronice ale clientului.
  5. O combinație de succes a politicii de management al conținutului și strategiei de marketing adecvate – oferă o oportunitate de a atrage clienții reali și de a crește profitabilitatea afacerii.

Calitatea, fiabilitatea, si succesul – toate acestea sunt oferite de complexul de servicii pentru administrarea și umplerea site-urilor cu conținut pentru clienții corporativi. Gestionarea conținutului și a resurselor digitale de la compania Totalsystem este o strategie de succes, fără compromisuri.

Cum putem ajuta

Pentru furnizarea unui ciclu complet de management al conținutului trebuie doar să contactați managerii companiei Totalsystem prin orice metodă prezentată în secțiunea “Contacte”. După elaborarea unei strategii, definirea termenilor de bază și semnarea unui contract de servicii, specialiștii departamentului de conținut și administrare vor iniția lucrul în conformitate cu planul stabilit. Succesul rezultatului ulterior depinde de dorințele și posibilitățile clientului. Calitatea lucrărilor executate și respectarea deplină cu cerințele clientului este un rezultat garantat de companie. Cel mai bun pentru Dvs!

Mai multe servicii