SMM

Descriere :

Promovarea SMM – un set de măsuri care vizează creșterea numărului de audiență activă, popularizarea și creșterea ulterioară a vânzărilor prin promovarea serviciilor și a mărfurilor pe platformele de rețele sociale ale clientului. Acest tip de marketing în ultimii ani a exprimat în mod clar o tendință de creștere pozitivă, datorită faptului creșterii popularității rețelelor de socializare, aplicațiilor mobile cu componenta activă a interacțiunii dintre utilizatori și accesibilitatea generală și gradul de utilizare a rețelelor sociale pentru comunicare și schimb de informații.

Astăzi, importanța marketingului SMM, ca componentă a procesului integral de promovare și publicitate a afacerii, este greu de a subestima, deoarece marketingul social oferă antreprenorilor o serie de avantaje semnificative:

  1. Capacitatea de a atrage mai mulți clienți potențiali;
  2. Interacțiune activă cu utilizatorii, care permite o mai bună promovare a bunurilor și serviciilor și, în consecință, creșterea reală de conversiei;
  3. Îmbunătățirea imaginii firmei prin utilizarea unor metode inovatoare de promovare;
  4. Posibilități flexibile de analitică și sondaje asupra gradului de receptivitate a publicului, analiza opiniilor și reacțiile consumatorilor;
  5. Metodă ieftină și eficientă pentru a crește vânzările și pentru a atinge obiectivele de marketing.

Datorită specialiștilor calificați și celor mai avansate metode, promovarea socială și realizarea proiectelor SMM pe termen scurt și lung împreună cu compania Totalsystem garantează atingerea obiectivelor planificate cu eficiență maximă, confort și beneficii.

Cele mai bune soluții, abordarea individuală la nevoile și dorințele fiecărui client, specialiștii profesionali și cea mai bună combinație de calitate la un preț profitabil – toate acestea sunt incluse în promovarea și marketingul SMM de la compania Totalsystem pentru Dvs.

Cu ce putem ajuta

Implementarea campaniilor de marketing social prin intermediul resurselor electronice începe cu planificarea campaniilor media, definirea termenilor și condițiilor, crearea strategiilor de promovare și elaborarea listei de recomandări și dorințe ale clientului. După semnarea contractului și oferirea accesului la resurse electronice, în conformitate cu termenii și graficul plasării conținutului și a obiectivelor clar definite, experții încep să administreze platformele electronice sociale ale clientului.

Datorită unei comunicări ușor accesibile între client și specialiștii SMM a companiei Totalsystem , este posibil de a interveni prompt și a face orice modificări la prima solicitare a clientului. Pentru mai multe detalii despre marketingul SMM și alte servicii ale companiei, inclusiv calcularea preliminară a costurilor și calendarul proiectului, trebuie doar să contactați managerii companiei Totalsystem prin orice metodă prezentată în secțiunea “Contacte”. Totalsystem – ideea Dvs, mijloacele noastre!

Mai multe servicii