Web Development

Descriere :

Afacerile din secolul 21 trebuie să fie flexibile și mobile, și anume datorită rețelei globale Internet, este foarte ușor de a aduce afacerea la un nivel mai înalt și a-și afirma prezența pe online. Compania Totalsystem împreună cu departamentul pentru dezvoltarea portalurilor pe internet, Pixel Web Studio oferă cliențilot o gamă completă de posibilități pentru crearea de site-uri web corporative “la cheie”.

Dezvoltarea de portaluri web cu compania Totalsystem este o abordare complexă pentru fiecăre proiect și oferte individuale pentru fiecare client. Datorită profesioniștilor calificați, utilizării celor mai avansate instrumente și  tehnologiilor de dezvoltare, departamentul de dezvoltare web a companiei poate realiza orice proiecte web, indiferent de complexitatea și configurația acestuia. Pentru clienți sunt disponibile următoarele servicii:

  1. Elaborarea portalurilor corporative (site-ul web corporativ);
  2. Crearea paginilor de destinație (landing page);
  3. Crearea unor bloguri și fluxurilor de știri;
  4. Crearea forumurilor și panourilor de anunțuri la comandă;
  5. Crearea unui site web cu funcționalitate individuală sau combinată pentru fiecare client.

Implementarea proiectelor web este realizată în deplină conformitate cu termenii de referință întocmite de către client, precum și respectarea tuturor cerințelor și dorințelor clientului. Elaborarea unui site web cu compania Totalsystem oferă fiecărui client o serie de avantaje:

  1. Cea mai înaltă calitate a muncii și garanție pentru toate serviciile furnizate;
  2. Capacitatea de a beneficia de o gamă largă de servicii suplimentare: management al conținutului, SMM, SEO, precum și oferte speciale de preț;
  3. Specialiști profesionali, care oferă o interacțiune plăcută în toate etapele de realizare a proiectului;
  4. Cea mai bună combinație de preț și calitate, listă flexibilă de prețuri și o abordare individuală a fiecărui client;
  5. Suport în regim 24/7, eliminarea promptă a oricăror probleme și introducerea rapidă a modificărilor la cererea clientului.

La realizarea proiectelor, folosim doar cele mai progresive soluții, tehnologii avansate și instrumente profesionale. Elaborarea unui site web cu Totalsystem și departamentul web a studioului Pixel oferă confort, calitate și soluții de performanță pentru fiecare client.

Cum putem ajuta

Elaborarea site-ului web corporativ, a portofoliului electronic, a blogului sau unei pagini landing împreună cu compania Totalsystem garantează fiecărui client nu numai un rezultat calitativ în conformitate cu cerințele, dar, de asemenea o comoditate maximă de-a lungul procesului de lucru. Fiecare proiect al clienților noștri este însoțit de un manager, de la inițierea proiectului și pîna la acceptarea acestuia de client.

Pentru mai multe detalii despre serviciile companiei, inclusiv calcularea preliminară a costurilor și calendarul proiectului, trebuie doar să contactați managerii companiei Totalsystem prin orice metodă prezentată în secțiunea “Contacte”. Succesul Dvs – obiectivul nostru; noi lucrăm pentru Dvs!

Mai multe servicii