Rezultat impecabil. Fara compromise!

Servicii de IT Outsourcing de clasa superioara

TotalSystem este prima companie care oferă servicii de outsourcing cu ciclu complet în Republica Moldova. Compania și-a început activitatea în 2006 și mai mult de 10 ani oferă clienților săi serviciile de suport IT și a infrastructurilor digitale, de consultanță și de audit. Sub numele de "Full-Cycle IT Outsorcing" compania Totalsystem oferă clienților servicii, cum ar fi: web-hosting, e-mail corporativ, optimizare SEO și managementul al conținutului, Data Mining, Data Entry, promovarea în rețelele de socializare, adica SMM și multe altele.

De-a lungul multor ani de muncă de succes, compania Totalsystem a încheiat un număr mare de contracte importante cu clienții, precum și multe acorduri de parteneriat cu companii de top din Moldova și internaționale în industria IT, care ne permite să oferim cele mai bune servicii digitale la cel mai înalt standard de calitate. Personalul calificat, abordarea individuală a fiecărui client, suport 24/7 și politica flexibilă de preț, ne permite să găsim cele mai bune soluții pentru fiecare client, luînd în considerare toate nevoile și dorințele.

Angajarea serviciilor IT în Chișinău a companiei Totalsystem înseamnă calitate, fiabilitate și rezultate garantate. Indiferent de serviciul selectat, experții Totalsystem Moldova vor contribui la realizarea oricărui proiect, de la sarcini simple la obiective cele mai ambițioase, fie că este vorba de sistemele de monitorizare activă și supraveghere, digitizarea și prelucrarea unor cantități mari de date, promovarea afacerilor pe Internet și în rețelele de socializare sau crearea unei imagini IT corporative, cu ajutorul site-ului și altor servicii.

Totalsystem în prezent – o echipă de profesioniști, zeci de proiecte active și sute de proiecte finalizate în diferite domenii și dinamica de creștere promițătoare atît în calitatea și comoditatea sericiilor, precum și extinderea gamei acestora. În fiecare zi ne străduim să găsim noi metode și mijloace pentru punerea în aplicare a proiectelor noi, mai sofisticate și avansate de noua generație, pentru a oferi clienților cele mai bune servicii și cea mai bună calitate, fără compromisuri. Totalsystem Moldova – succesul vostru, mijloacele noastre!

Experti si Profesionisti

Echipa Totalsystem

Totul despre noi!

Informatie Utila

Noi suntem o companie de entuziaști și profesioniști care ofera servicii de suport IT si outsourcing mai mult de 10 de ani. Cele mai bune servicii și confort maxim pentru Business Clienti impreuna cu Totalsystem!

Misiunea noastra – este de a oferi cele mai bune servicii clienților. Productivitatea, cea mai bună combinație de preț și de calitate, suport 24/7 și realizarea proiectelor de orice configuratie impreuna cu TotalSystem!

Scopul activitatii companiei estedezvoltarea și perfecționarea continuă a serviciilor precum si sporirea calitatii deservirei pentru clienții corporativi. Introducerea noilor tehnologii, optimizarea costurilor și cea mai bună combinație de preț si calitate!

Lucru si Rezultate

Portofoliu de Proiecte

Proiecte Finisate

Clienti Multumiti

Profesionisti

Gb Transferati

Informatie utila la indemina

Noutati Recente

Cei mai buni dintre buni

Clientii Totalsystem