Istoriile Succesului

Compania Totalsystem oferă outsourcing a serviciilor IT cu ciclu complet în sfera B2B. Prin intermediul profesioniștilor de top, echipamentelor moderne și high-tech, abordării individuale a fiecărui client, combinației celor mai bune servicii de calitate și politicii de prețuri flexibile, Totalsystem Moldova are un portofoliu mare de proiecte implementate, precum și clienți fideli și recunoscători.

În segmentul serviciilor de afaceri, Totalsystem Moldova implementează un spectru larg de sarcini: construcția, configurarea și instalarea de sisteme video de supraveghere și de siguranță activă, crearea site-urilor corporative, optimizarea SEO a resurselor web și gestionarea conținutului pe platforme electronice. Baza puternică de resurse umane și tehnice, parteneri de încredere și o gamă largă de soluții permit dezvoltarea și implementarea cu succes a proiectelor IT de orice complexitate. Clienții de succes a companiei Totalsystem sunt întreprinderile mici, mijlocii și mari de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, și această listă a clienților continuă să crească.

Pentru o interacțiune mai convenabilă este implementat un sistem activ de suport clientelă în regim online, precum și linii telefonice dedicate pentru clienții de înaltă prioritate în segmentul corporativ. Politica de prețuri flexibil eși de ofertă adaptivă ajută la selectarea celor mai bune soluții pentru realizarea fiecărui proiect, ținînd cont de nevoile individuale și dorințele clientului. Punerea în aplicare a planurilor cu facturare lunară după model "de abonament" pentru servicii, a contribuit la îmbunătățirea semnificativă a rezultatelor clienților pentru toți parametrii, fie reducerea timpului nefuncționării în cazul unor defecțiuni a echipamentului sau creșterea numărului de clienți datorită campaniilor de marketing online, reducînd costul total al serviciilor IT.

Ca clienți fideli și parteneri de încredere, putem identifica companiile cum ar fi Kirsan Construcții, Club Royal Hotel, CEDA, Union Fenosa și alte organizații, care au ieșit la un nivel evoluționar de dezvoltare, datorită soluțiilor digitale profesionale a companiei Totalsystem. Pentru a spori calitatea serviciilor și eficiența în suportul clienților, compania introduce noi sisteme hardware și software, soluții funcționale și de sistem integrat de ultima generație, care ajută la optimizarea proceselor de lucru și reducerea costurilor. Alăturați-vă clubului de clienți a companiei Totalsystem Moldova și relatați istoria dvs de succes. Dezvoltarea proiectelor high-tech și celor mai avansate instrumente pentru suport, promovarea, publicitatea și monetizarea afacerii. Totalsystem – ideea Dvs, mijloacele noastre!

Clientii Totalsystem