Toată informația despre serviciile disponibile este prezentată în secțiunea relevantă. Cu toate acestea, specialiștii departamentului de vînzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările. Puteți contacta consultanții prin orice metodă, prezentată în secțiunea “Contacte”.

Inițierea lucrului pentru orice proiect este împărțită in trei etape: etapa de pregătire, etapa juridică și etapa financiară. În etapa de pregătire se identifică principalele dispoziții, în etapa juridică se semnează contractul de prestare a serviciilor, în etapa financiară se transferă avansul, daca este cazul.

Compania Totalsystem se angajează să vă ofere servicii de cea mai înaltă calitate. Dacă vor apărea probleme din cauza specialiștilor  noștri, rezolvarea acestor probleme se va face în cel mai scurt timp posibil și fără costuri suplimentare. Asigurăm calitatea pentru Dvs!

Da! În procesul furnizării serviciilor între client și compania Totalsystem, este încheiat un accord bilateral privind confidențialitatea. Politica strictă a confidențialității și acordul de non-divulgare a informației garantează intimitatea clienților.

Serviciile furnizate de compania Totalsystem o singură data și nu prin modelul de abonament, pot fi achitate în rate în cîteva tranșe. Modelul de plată în tranșe este creat individual pentru fiecare client, luînd in considerare toate nevoile individuale ale acestuia.

În afară de acțunile promo și ofertele speciale, fiecare client al companiei Totalsystem poate primi o reducere suplimentară. Datorită listei flexibile de prețuri și abordării individuale, compania garantează cele mai bune oferte pentru clienții corporativi!

Pentru anumite tipuri de servicii furnizate, compania Totalsystem oferă perioade de testare pentru familiarizarea cu funcționalitatea și performanța soluțiilor ofrite. Perioada de testare gratuită pentru serviciile de hosting, poștă corporativă și alte servicii poate fi extinsă pînă la două săptămîni.

Plata serviciilor se efectuează prin transfer bancar în conturile oficiale ale companiei. Rechizitele bancare sunt oferite clienților de către managerul de vînzări la cerere.

Specialiștii companiei sunt bucuroși să vă creeze o ofertă personalizată, luînd în considerare toate nevoile și dorințele. Pentru a obține condiții și servicii individuale, vă rugăm să contactați managerul de vînzări prin orice metodă, prezentată în secțiunea “Contacte”.

Noi garantăm siguranța, integritatea și securitatea datelor clienților. Securitatea informațională la cel mai înalt nivel, controlul accesului și tehnicile de securitate moderne asigură inaccesibilitatea datelor clienților pentru infractori.

Bineînțeles! La prima cerere, managerul dedicat personal va include modificările necesare în contract și anexele acestuia, cee ace va permite obținerea celor mai bune servicii fără nici o restricție!

Descarcati Info-Note

Descarcati informatia despre companie si servicii intr-un mod usor accesibil.