Parteneriat - Prosperitate si Succes

O creștere de succes și dezvoltarea afacerii este imposibilă fără parteneri de încredere. De aceea, Totalsystem urmărește să dezvolte și să consolideze cooperarea cu companiile partenere, care deschide noi oportunități și oferă o bază solidă pentru a oferi clienților servicii inovatoare și de o calitate mai înaltă. Suntem predispuși să ne unim forțele cu firme din toate industriile și de orice dimensiune, pentru integrarea de noi proiecte, extinderea gamei de servicii și atingerea succesului comun.

Compania Totalsystem are plăcere de a coopera cu noi parteneri, care vizează dezvoltarea continuă și consolidarea realizărilor. Cea mai bună atmosferă de cooperare, potențial înalt și proiecte de perpsectivă, provocările și remunerarea pentru soluționarea acestora – sunt doar cîteva beneficii din parteneriat cu compania Totalsystem.

Partenerii existenți ai companiei Totalsystem, cum ar fi Kaspersky Labs, 1C, Microsoft, Oracle, Cisco – ajută sa oferim clienților cea mai bună calitate a serviciilor IT, indiferent de provocările și cerințele existente. Software licențiat pentru clienții corporativi, sisteme hardware și software, soluții de stocare a datelor și de automatizare a proceselor, sisteme de siguranță activă și informațională, inclusiv supraveghere video – toate acestea sunt rezultatele de cooperare fructuoasă a companiei Totalsystem cu partenerii de încredere.

Cooperarea activă în toate etapele de implementare a proiectului va permite punerea în aplicare a obiectivelor cele mai ambițioase, ale căror detalii pot fi găsite în secțiunea "Portofoliu de Proiecte". Aspirațiile la noi culmi permit companiei Totalsystem să se dezvolte în mod dinamic, incorporînd tehnologiile inovatoare mai avansate în realizarea proiectelor clienților săi. Calitate superioară, cea mai bună combinație de funcționalitate și preț atractiv, fiabilitate indubitabilă și soluții moderne de noua generație pentru fiecare. Cooperarea pentru îmbunătățire și tot ce este mai bun pentru Dvs!

Istorii Fabuloase

Clientii Totalsystem