Super Echipa

Experți, profesioniști în domeniu, cei mai bun dintre cei mai buni – nu este un grup oarecare de oameni, ci echipa de angajați ai companiei Totalsystem, care ajută să oferim clienților noștri cele mai bune servicii de IT suport și outsourcing, zi de zi. Faceți cunoștință cu echipa de vis!

Echipa Totalsystem este o echipă unită de profesioniști în domeniu. Administratori de sistem, ingineri, marketeri, elaboratori de site-uri web și software, optimizatori și copywriteri – toți aceștia reprezintă un grup de specialiști care formează împreună Totalsystem Moldova. În echipa Totalsystem, angajații din diferite specialități au un scop comun, de a oferi servicii IT de cea mai înaltă calitate, în deplină concordanță cu nevoile și dorințele clientului.

Operatorii suportului clientelă și specialiștii în alte domenii dispun de certificate din companiile mari din industria IT, în conformitate cu standardele internaționale, care le permit să corespundă tuturor cerințelor și sarcinilor la cel mai înalt nivel de profesionalism. Respectarea standardelor interne de calitate, managementul responsabil și conducerea perseverentă, permit companiei să realizeze în mod eficient și cît mai corect posibil proiectele noi, precum și să se dezvolte în continuu, urmînd obiective promițătoare pe termen lung. Suntem mîndri de o echipă competentă de specialiști, care ajută companiei Totalsystem să crească și să se dezvolte zi de zi.

Daniil Mosco

CTO & Founder

Daniil Mosco

CTO & Founder

Alexandru Gologan

CEO

Alexandru Gologan

CEO

Proiecte Lunar

Ore Lucratoare

Clienti Permanenti

Deplasari

Cei mai tari

Partenerii Totalsystem