Calitate si Confort

Servicii Performante le Preturi Atractive

Excelenta la un pret atractiv pentru fiecare client.
Totalsystem – garantia succesului!

Pachetele de servicii de IT suport și outsourcing în cadrul companiei Totalsystem oferă posibilitatea de a obține servicii de o calitate înaltă la cele mai avantajoase prețuri. Datorită abordării individuale și ofertelor optim echilibrate, Totalsystem Moldova are plăcerea de a oferi clienților săi pachetele de servicii de IT suport a infrastructurii informatice corporative.

Pachetele de servicii de la compania Totalsystem prezintă o abordare integrată la nevoile clienților de afaceri, care include administrarea de stații de lucru și a rețelelor, eliminarea problemelor de software și hardware ale echipamentelor informatice, suport IT la distanță și vizitele planificate ale inginerilor, precum și multe alte servicii.
Economie maximă și servicii de calitate înaltă, securitate, fiabilitate, asigurare împotriva unor circumstanțe neprevăzute și minimizarea pierderilor de timp și bani în caz de avarieri sau situații de forță majoră, toate acestea sunt incluse în pachetele de servicii de IT suport a companiei Totalsystem. Suport tehnic 24/7, experți profesioniști, precum și soluționarea promptă a oricăror probleme pentru fiecare.

Aveți nevoie de o ofertă personalizată? Managerii companiei Totalsystem Moldova vor fi bucuroși să vă creeze un pachet de servicii unic la un preț accesibil. Abordare personală și un nivel ridicat de servicii pentru Dvs. Totalsystem – succesul Dvs este obiectivul nostru!

01.
We are helpers

Excelenta accesibila

Compania Totalsystem este bucuroasa sa presteze IT servicii de calitate inalta la preturi atractive!

02.
We are helpers

Solutii Personalizate

N-ati gasit pachet potrivit? Managerii companiei v-or propune solutie individuala pentru D-stra!

03.
We are helpers

Bonusuri Placute

Pentru clientii corporativi mari si clientii loiali – preturi speciale si cadouri placute!

Alegeti un Plan potrivit

Deveniti clientul Totalsystem

Pachet "Zero"
Pachet "Lite"
Pachet "Basic"
Pachet "Standart"
Cei mai buni cumparatori

Clientii Totalsystem

Doriti mai mult?
Contactati-ne si primiti oferta speciala 🙂