Proiectele cu care ne mindrim

Compania Totalsystem, zi de zi descoperă și utilizează soluții inovatoare și proiecte progresive în diverse sub-sectoare ale Tehnologiilor Informaționale. Suportul infrastructurii de rețele a echipamentelor informatice sau a sistemelor moderne de supraveghere video, campaniile de data entry și data mining, elaborarea și optimizarea în motoarele de căutare a site-urilor corporative sunt serviciile oferite de compania Totalsystem Moldova, care permit obținerea unor rezultate deosebite zi de zi.

Portofoliul de Proiecte al companiei include mai mult de o sută de proiecte IT realizate cu succes. Clienții Totalsystem sunt atît companiile mari, cît și reprezentanți a întreprinderilor mici și mijlocii. Soluțiile și serviciile sunt alese individual pentru fiecare client, în conformitate cu toate cerințele și dorințele clientului. Managerii profesioniști și politica de prețuri flexibile ne permit să creăm o cooperare mai profitabilă și mai plăcută cu clienții noștri. Un număr mare de clienți fideli, feedback-uri pozitive și mai mult de 10 ani de muncă impecabilă, sunt factorii de care compania Totalsystem Moldova este mîndră. Prima companie de servicii de IT suport și outsourcing cu ciclu complet în Republica Moldova oferă productivitate și calitate înaltă pentru o dezvoltare de succes!

În această secțiune sunt prezentate rezumate ale proiectelor semnificative și remarcabile care au fost implementate de compania Totalsystem pentru clienții săi. Datorită unei game largi de servicii, diversitatea, complexitatea și configurația fiecărui proiect nou impunea specialiștilor noștri provocări complexe. Grație calificărilor fiecărui membru al echipei, lucrului comun în echipă, managementului de succes și partenerilor de încredere, compania Totalsystem realizează cu succes proiecte de orice complexitate. Activitatea este desfășurată în conformitate cu standardele internaționale de calitate ISO, ceea ce garantează un rezultat calitativ într-o perioadă scurtă de timp. Prin combinație a tuturor factorilor, compania noastră a meritat un grad înalt de încredere și loialitatea multor clienți corporativi, care au primit statutul de partener privilegiat și au beneficiat de bonusuri semnificative în formă de tarife reduse pentru servicii IT și suport tehnic 24/7.

Portofoliul de Proiecte al companiei Totalsystem demonstrează succesul, devotamentul și motivația înaltă a angajaților companiei. Datorită acestor calități, compania este în prezent lider de piață în domeniul serviciilor de IT suport și outsourcing în Republica Moldova, și continuă să se dezvolte dinamic în țară și pe plan internațional. Suportul online și offline al clienților cu o rețea dezvoltată de filiale, introducerea unor sisteme de administrare la distanță a rețelelor de oficiu, alocarea unui grup de ingineri pentru susținerea infrastructurii de calculatoare din cadrul fabricilor și unităților de producție sunt proiecte de perspectivă ale companiei. Inovațiile, proiectele provocatoare, profesioniști devotați, viteză și calitate la un preț accesibil, toate acestea întruchipează compania Totalsystem Moldova. Bine ați venit!