Descarcati Info-Note

Descarcati informatia despre companie si servicii intr-un mod usor accesibil.

Data Entry

Descriere :

Data Entry – complex de servicii pentru digitalizarea datelor și a informațiilor. Serviciile de introducere de date sunt utilizate, dacă apare necesitatea conversiei unor cantități mari de date analogice în format digital. De obicei, serviciile de introducere de date sunt utilizate de companiile, a căror activitate are următoarele departamente: departamentul de statistică, arhivă de documente sau dosare și fișiere.

Serviciile de introducere de date sunt oferite de compania Totalsystem în deplină conformitate cu standardele de calitate, precum și cerințele și dorințele clientului. Metode moderne de scanare și digitizare, specialiști profesioniști, o abordare complexă în realizarea sarcinilor, precum și productivitatea maximă – toate acestea sunt incluse în Data Entry împreună cu Totalsystem Moldova.

Procesul de interacțiune cu clienții este maxim simplificat, ceea ce face elaborarea proiectelor de introducere de date cît mai simplu și convenabil. Pentru a începe lucrul, este nevoie de doar trei pași:

  1. Aplicarea pentru serviciile de introducere de date prin oricare dintre modurile convenabile, prezente pe site.
  2. Luarea legăturii cu managerul Totalsystem, completarea specificației și contractului de prestări a serviciilor.
  3. Semnarea documentelor, în două exemplare, precum și plata avansului, în cazul în care este necesar.

Datorită utilizării celor mai moderne metode și abilităților profesioniștilor, introducerea și digitizarea datelor cu prezintă garanția de calitate, succes și productivitate maximă.

Cum putem ajuta

Cea mai bună combinație de preț, calitate și viteză de lucru, profesionalism înalt, confort maxim pentru client în întregul proces de interacțiune – toate acestea sunt oferite de compania Totalsystem Moldova pentru Dvs. Pentru mai multe informații despre serviciile de introducere de date, calculul preliminar al timpului de îndeplinire și costul proiectului, precum și oferirea răspunsurilor la orice alte întrebări, vă rugăm să contactați specialiștii noștri prin orice metodă convenabilă prezentată în secțiunea “Contacte”. Totalsystem – pentru viitor!

Mai multe servicii

Aveți nevoie de ajutor?

СONTACTAȚI-NE ACUM