Descarcati Info-Note

Descarcati informatia despre companie si servicii intr-un mod usor accesibil.

Descriere :

Servicii de IT suport și outsourcing – specializarea principală a companiei Totalsystem, care vizează monitorizarea, întreținerea tehnică și asigurarea eficienței componentelor hardware și software a infrastructurii clienților corporativi.

Suportul IT include servicii cum ar fi diagnosticul echipamentelor informatice și sistemului operațional, precum și aplicațiilor software; rezolvarea problemelor la nivel de hardware și software; sosirea experților la locul defectării pentru rezolvarea problemelor apărute; monitorizarea la distanță a rețelelor de calculatoare și stațiilor de lucru a clientului.

Suportul IT cu ciclul complet al infrastructurii computerice de la compania Totalsystem oferă o serie de avantaje:

  1. Specialițtii profesioniști de cea mai înaltă clasă;
  2. Garanția calității lucrului efectuat, confirmată prin certificate de standard internațional;
  3. Suport offline și online în regim 24/7;
  4. Soluționarea promptă a oricăror probleme cu calculatoare și sosirea specialiților la client;
  5. Prețuri atractive și lista de prețuri flexibile, care ajută alegerea soluției perfecte de suport IT a infrastructurii computerice pentru clienții corporativi.

Servicii de cea mai înaltă calitate pentru fiecare client, precum și cea mai bună combinație de calitate și preț atractiv.

Servicii de IT suport și outsourcing de ciclu complet împreună cu experții companiei Totalsystem – fiabilitate, calitate și succes fără compromisuri!

Cum putem ajuta

Serviciile de IT suport și outsourcing de la compania Totalsystem ajută la ecomonisirea considerabilă în procesul de administrare infrastructurii computerice a afacerii. Inginerii companiei și administratorii de sistem de cea mai înaltă clasă vor oferi un sprijin competent la prima cerere a clientului, iar datorită echipamentelor de întreținere și diagnosticare preventivă, orice probleme va fi eliminată cît mai curînd posibil, chiar și în prima fază a apariției acestora. Eficiență la maxim, împreună cu serviciile de IT suport și outsourcing de la compania Totalsystem!

Inca mai multe servicii

Aveți nevoie de ajutor?

СONTACTAȚI-NE ACUM