Descarcati Info-Note

Descarcati informatia despre companie si servicii intr-un mod usor accesibil.

Video Security

Descriere :

Supravegherea video și video-securitatea – un set de măsuri și servicii pentru a monitoriza în mod activ suprafețele de spații și zonele, care necesită instalarea perimetrului de securitate. Totalsystem oferă clienților corporativi o listă completă de servicii pentru proiectarea, implementarea și monitorizarea sistemelor de supraveghere video.

Supravegherea video în Chișinau cu compania Totalsystem este o abordare complexă pentru fiecare client și cel mai bun rezultat:

  1. Proiectarea sistemelor de monitorizare activă, luînd în considerare toate nevoile și dorințele clientului;
  2. Utilizarea echipamentelor moderne de supraveghere de ultimă generație;
  3. Aplicarea soluțiilor funcționale pentru înregistrarea fiabilă și stocarea de informații și de asemenea acces la sistemul de monitorizare în timp real;
  4. Gestionarea simplă și intuitivă a sistemelor integrate de video-securitate;
  5. Cea mai bună combinație de preț atractiv și calitate garantată.

Totalsystem Moldova furnizează servicii pentru înregistrarea și stocarea materialelor de pe sistemele de supraveghere de interior si exterior. Specialiștii calificați și echipamentele certificate garantează protecție a proprietății la cel mai înalt nivel.

Crearea unui sistem de supraveghere video, împreună cu compania Totalsystem este împărțită în mai multe etape:

  1. Audit inițial al obiectelor securizate, efectuat de ingineri specialiști.
  2. Crearea schemei și ofertei comerciale, car include detalii, timpul și costul punerii în aplicare a sistemelor finale de supraveghere video.
  3. Semnarea contractelor, transferul de plata în avans și începerea lucrărilor conform planului stabilit.
  4. Finalizarea și predarea-primirea a sistemului video de securitate de către client.

It’s all part our commitment to provide Financial Expert clients with a complete support service for every stage of life – in other words, if we can’t give you the answers you’re looking for, then you can count on us to know someone who can.

Cum putem ajuta

Compania Totalsystem realizează sisteme active de supraveghere video internă și externă de orice configurație și complexitate. Profesioniștii noțtri sunt gata să ajute clienții în orice moment. Pentru mai multe informații și un calcul preliminar al costurilor, vă rugăm să ne contactați prin oricare dintre metodele prezentate în secțiunea “Contacte”. Totalsystem – succesul Dvs, mijloacele noastre!

Mai multe servicii

Aveți nevoie de ajutor?

СONTACTAȚI-NE ACUM