Despre companie

Total Sistem SRL rezolvă eficient orice cerințe ale Clienților săi legate de înregistrarea unei întreprinderi, servicii de contabilitate și asistență completă în probleme juridice și organizaționale.

Găsim soluție pentru rezolvarea oricărei probleme apărute in domeniul juridic al Republicii Moldova, cu privire la integrarea în Moldova IT Park, obținerea IT Visa și orice probleme conexe.

De peste 10 ani, ne-am angajat să oferim soluții profesionale și eficiente pentru problemele clienților și partenerilor noștri, totul la un preț accesibil.

Lucrul la distanță, și nu ne dorim întâlniri inutile, dacă este posibil să discutăm întrebările sau să semnăm documentele necesare la distanță. În cazul în care soluționarea problemei nu poate fi realizată la distanță, ne întâlnim cu partenerii și clienții noștri la o oră convenabilă pentru ei.

Dacă sunteți un investitor străin interesat de sectorul IT, specialist în domeniul IT sau pur și simplu un freelancer în IT care dorește să-și legalizeze activitatea în Republica Moldova sau să-și optimizeze taxele, nimeni nu vă poate ajuta mai eficient decât noi.

Cel mai bun preț

Suntem convinși că putem oferi cel mai bun preț pentru servicii de calitate egală