Gestionarea optimă a situațiilor complicate

La Total System gestionăm eficient toate aspectele înregistrării afacerilor, oferim servicii contabile și furnizăm suport complet în probleme juridice și organizaționale.

Cu ce ne diferențiem de alții

Lucrul la distanță
Dorim să eficientizăm procesele noastre, preferând discuții și semnături online. În cazul în care este necesară întâlnirea față în față, ne adaptăm la programul partenerilor și clienților noștri.
Experiență de peste 10 ani
De peste 10 ani, ne-am angajat să oferim soluții profesionale și eficiente pentru problemele clienților și partenerilor noștri, totul la un preț accesibil.
Moldova IT Park, obținerea IT Visa
Găsim soluție pentru rezolvarea oricărei probleme apărute in domeniul juridic al Republicii Moldova, cu privire la integrarea în Moldova IT Park, obținerea IT Visa și orice probleme conexe.
Serviciile noastre
01
Servicii juridice

furnizarea de adresă juridică;

înregistrarea întreprinderii;

deschiderea de conturi bancare;

asistență sau reprezentare completă pe baza unei procuri în fiecare etapă a activității întreprinderii;

asistență pentru persoanele străine care doresc să înființeze o întreprindere sau să facă investiții în Republica Moldova;

pregătirea, analiza și obținerea acordului pentru orice documente și contracte necesare;

pregătirea documentelor necesare și reprezentarea în fața oricăror autorități competente, inclusiv cele legate de migrație și obținerea documentelor pentru ședere și muncă în Republica Moldova;

modificarea actelor constitutive, schimbarea adresei juridice, modificarea componenței fondatorilor;

analiza și avizarea legală a oricăror chestiuni legate de afaceri;

consultanță și asistență în chestiuni legale personale ale clienților, care nu sunt legate de afaceri;

analiza documentației în selecția și achiziționarea drepturilor în afaceri, imobiliare, realizarea diferitelor investiții;

asistență completă în tranzacțiile de achiziție și transfer de drepturi.

02
Servicii contabile

servicii contabile complexe;

consultanță privind pregătirea, colectarea și înregistrarea documentelor primare;

contabilitatea resurselor umane;

reconstituirea, corectarea și pregătirea pentru inspecția fiscală;

lichidarea întreprinderii.

03
IT VISA

consultanță privind întrebările legate de migrație în scopul lucrului în sectorul IT;

asistență completă în Republica Moldova la fiecare etapă până la obținerea permisului de ședere în legătură cu activitatea în domeniul IT.

04
Programe de parteneriat

investim timpul nostru pentru lansarea proiectelor care ne interesează, în condițiile unui parteneriat în caz de succes al întreprinderii;

clienții loiali beneficiază de reduceri de la toți partenerii și clienții noștri.

Toate serviciile

Despre companie

Total Sistem SRL rezolvă eficient orice cerințe ale Clienților săi legate de înregistrarea unei întreprinderi, servicii de contabilitate și asistență completă în probleme juridice și organizaționale.

Găsim soluție pentru rezolvarea oricărei probleme apărute in domeniul juridic al Republicii Moldova, cu privire la integrarea în Moldova IT Park, obținerea IT Visa și orice probleme conexe.

De peste 10 ani, ne-am angajat să oferim soluții profesionale și eficiente pentru problemele clienților și partenerilor noștri, totul la un preț accesibil.

Lucrul la distanță, și nu ne dorim întâlniri inutile, dacă este posibil să discutăm întrebările sau să semnăm documentele necesare la distanță. În cazul în care soluționarea problemei nu poate fi realizată la distanță, ne întâlnim cu partenerii și clienții noștri la o oră convenabilă pentru ei.

Dacă sunteți un investitor străin interesat de sectorul IT, specialist în domeniul IT sau pur și simplu un freelancer în IT care dorește să-și legalizeze activitatea în Republica Moldova sau să-și optimizeze taxele, nimeni nu vă poate ajuta mai eficient decât noi.

Pentru a afla mai multe
Cel mai bun preț

Suntem convinși că putem oferi cel mai bun preț pentru servicii de calitate egală